Ваш кошик порожній!
Ваш кошик порожній!
Наріжте ростбіф на тонкі скибочки.
У великій мисці змішайте салат, нарізаний огірок та червону цибулину.
У невеликій мисці приготуйте дресинг: змішайте оливкову олію, бальзамічний оцет, сіль та свіжомелений чорний перець. Перемішайте добре.
Полийте салат приготовленим дресингом і акуратно перемішайте, щоб інгредієнти рівномірно покрилися соусом.
Розкладіть салат на тарілки.
Рівномірно розподіліть скибочки ростбіфу зверху по кожній порції салату.
Покладіть невелику кількість ікри кети на ростбіф.
Прикрасьте страву скибочками лимона.
Подавайте салат з ікрою кети та ростбіфом як основну страву або як витончену передмову до вашого обіду.
Цей рецепт поєднує ніжність ікри кети з ароматним ростбіфом, створюючи страву, яка вразить ваші смакові рецептори своїм балансом смаків та текстур.