Пн. - Нд. 9:00 - 20:00
Сб. - Нд. (не відправ.)

Ваш кошик порожній!

Тартар із лосося з ікрою горбуші

Тартар із лосося з ікрою горбуші

2023-10-24 14:41:29   0   868

Інгредієнти:

  • 200 г свіжого лосося, нарізаного на кубики
  • 50 г ікри горбуші
  • 2 столові ложки дрібно нарізаної червоної цибулі
  • 2 столові ложки дрібно нарізаного свіжого кропу
  • Сік половини лимона
  • 2 столові ложки оливкової олії
  • Сіль та свіжомелений чорний перець — за смаком
  • Скибочки лимона та кріп для прикраси

Інструкції:

  1. У великій мисці змішайте нарізаний лосось, ікру горбуші, дрібно нарізану червону цибулю та кріп.

  2. У невеликій мисці приготуйте дресинг: змішайте сік лимона, оливкову олію, сіль та свіжомелений чорний перець. Перемішайте добре.

  3. Полийте тартар підготовленим дресингом і акуратно перемішайте, щоб інгредієнти рівномірно покрилися соусом.

  4. Розкладіть тартар на тарілки.

  5. Прикрасьте страву скибочками лимона та свіжим кропом.

  6. Подавайте тартар із лосося з ікрою горбуші як вишукану передмову до вечері або як основну страву для поціновувачів морепродуктів.

Цей рецепт поєднує ніжний лосось з багатою ікрою горбуші, створюючи страву, яка вразить вашу уяву своїм смаком та зовнішнім виглядом.

Коментарі:
Увага: HTML символи заборонені!
Рекомендовані товари